Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 14 iulie 2009

Apocalipsa financiară: Bursa din New York, în picaj. Belgia naţionalizează încă o bancă

ursa de la New York a înregistrat cea mai mare cădere din istoria sa, după ce Camera
Reprezentanţilor a respins planul administraţiei Bush de salvare a băncilor americane. Analiştii de pe Wall Street compară căderea burselor cu situaţia dinainte de marele "crash" economic din 1929 şi cred că, deşi a fost dur combătut, planul lui Bush ar fi dat o nouă şansă economiei americane. Acum, efectele negative se resimt pe tot Globul, relatează Reuters. Guvernele mai multor state din Uniunea Europeană au deblocat sume mari de bani pentru a salva de la faliment mai multe bănci importante.

O decizie cu efecte globale

Decizia Congresului a avut ecou la scară mondială: bursele din America de Sud au intrat în cădere liberă, în timp ce bursele din Tokio şi Hong Kong au înregistrat scăderi de peste cinci procente.

Respingerea planului a avut un efect dezastruos la bursa de pe Wall Street, aflată deja în scădere după dispariţia unei alte mari bănci, Wachovia, cumpărată de concurenţa sa, Citigroup. La închidere, indicele Dow Jones pierduse aproape 7%, peste 778 puncte, cea mai mare scădere din istoria bursei. Gary Thayer, economist la Wachovia Securities avertizează că, în scurt timp, efectele crizei vor fi resimţite în activităţile economice "curente" ale americanilor, informează Reuters.

Scăderea pe piaţa Nasdaq a depăşit nouă procente. Bursele europene au suferit şi ele pierderi importante, chiar înainte de anunţarea rezultatului votului. Atât specialiştii, cât şi micii investitori se întreabă ce va urma.

"Investitorii sunt temători, în fierbere, mai ales când este vorba de titluri ale băncilor. Vor să iasă cât mai repede cu putinţă şi să observe efectele adverse de departe", a declarat, pentru Reuters, Frank Geilfuss, analist şef la Bankhaus Loebbecke.

Consumatorii au devenit şi ei sceptici, cumpărând mai puţin şi preferând să economisească. Planul preşedintelui american va fi examinat, miercuri, şi de Senat.

Europa cedează. După Fortis, guvernul belgian naţionalizează Dexia

Criza financiară ia amploare şi în Europa, unde o altă bancă
importantă, Dexia, este ameninţată. Guvernul din Belgia s-a implicat în salvarea acestei instituţii, după ce a naţionalizat parţial grupul bancar
Fortis.

Miniştrii belgieni au negociat modalităţile de salvare a băncii franco-belgiene Dexia, după ce ministrul Finanţelor anunţa, luni dimineaţă, că guvernul va susţine instituţia bancară dacă aceasta va avea probleme similare cu cele ale grupului Fortis, relata La Libre Belgique.

Banca Dexia este specializată în credite pentru administraţiile locale şi afirmă că deţine primul
loc în lume în acest domeniu. Cursul acţiunilor sale a scăzut, luni, cu aproape 30% la bursa din Bruxelles.

Presa economică scria că, pentru salvarea băncii, ar fi nevoie de 7 miliarde de euro. Un purtătorul de cuvânt al guvernului spunea că cifra este, totuşi, "prea ridicată". Acum câteva zile, guvernele din Belgia, Olanda şi Luxemburg au strâns 11 miliarde de euro pentru naţionalizarea parţială a grupului bancar Fortis.

Autorităţile altor ţări europene au intervenit pentru salvarea băncilor fragile. În Marea Britanie, guvernul a naţionalizat banca Bradford & Bingley şi a vândut cele mai bune active ale sale grupului spaniol Santander, informează The Economist. În Germania, banca Hypo Real Estate a primit un credit de urgenţă de 35 miliarde de euro, garantat de stat, pentru a evita falimentul.

Criza nu a ocolit nici Islanda, unde una din marile bănci ale ţării, Glitnir, a fost naţionalizată. Guvernul a cumpărat 75% dintre participaţii, în schimbul sumei de 600 de milioane de euro, informează Les Echos.

Şi bursele europene au suferit căderi serioase: peste patru procente la Frankfurt, peste cinci la sută la Londra şi Paris, zece procente în Luxemburg şi 13 la Dublin. Euro şi lira sterlină au scăzut atât faţă de dolar
cât şi faţă de yenul japonez.

Niciun comentariu: