Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

Mafia permiselor, vie-sanatoasa. Trei scoli de soferi, «absolvite» cu buletinul unui mort

Un tanar decedat in februarie 2009 “a absolvit” doua luni mai tarziu trei scoli de soferi din Bucuresti
. In aprilie 2009, pe numele sau au fost intocmite trei dosare la cheie cu care se poate obtine permisul auto. Mai mult, medicii specialisti ai clinicii Medlife certifica in acele documente faptul ca “elevul este apt pentru conducerea autovehiculelor din categoria B”. Aran-jamentul a fost facut prin intermediul unor instruc-tori auto, in doar 24 de ore, pe baza unei copii a cartii de identitate.

• Fiecare dosar a costat aproximativ 200-300 de euro si este perfect valabil. Cu acesta, persoana decedata s-ar putea prezenta si maine in fata comisiei de evaluare
din cadrul Directiei Regim Permise, desi nu a facut nici o zi de conducere auto sau de legislatie rutiera. Intermediarii care au aranjat actele
ne-au sugerat ca pot urgenta sustinerea exame-nului auto
si chiar pot pune o vorba buna la politie pentru a nu avea probleme la proba din traseu. Evident, tot pentru o suma de bani aproa-pe egala cu prima transa.

• Ziarul “Gardianul” dema-reaza astazi o campanie impotriva unui fenomen care a luat o amploare fara precedent: obtinerea per-misului de conducere peste noapte. Pe langa politistii care inchid ochii la examenul auto, din aceasta retea fac parte si unele scoli de soferi, care dau dosare pentru cursanti la “fara frecventa”. Cazul prezentat astazi este doar un exemplu de cum se poate fenta legislatia in vigoare, de catre indivizi care habar nu au sa conduca un autoturism sau sa deo-sebeasca un indicator de altul.

Persoana pe al carei nume sunt facute simultan cele trei dosare de absolvire a scolii de soferi este un tanar de doar 19 ani, din Oltenita, decedat pe 15 februarie 2009. Din respect pentru acesta, nu-i vom divulga numele complet si ii vom spune Gabriel Daniel. Cazul sau nu a fost ales intamplator, Gabriel Daniel fiind omorat intr-un oribil accident de circulatie, poate chiar de catre un individ facut sofer peste noapte. Cu o simpla copie dupa cartea de identitate a celui decedat, mai multi instructori auto, colaboratori sau chiar angajati ai unor scoli de soferi, s-au oferit sa-l faca pe acesta absolvent. Desigur, pentru acest “deranj”, intermediarii au solicitat sume de bani cuprinse intre 500 si 900 de lei noi. In urma discutiilor avute cu instructorii, fiecare dintre acestia ne-a dat asigurari ca dosarul pe care il vom primi va fi complet, adica va avea stampila unei scoli de soferi, a unui profesor de legislatie si a unui medic
ce va atesta ca persoana din buletin este apta sa primeasca permisul auto. In mod normal, tot acest procedeu, ce presupune lectii de condus si de legislatie, plus examinari repetate, dureaza in mod legal aproximativ 6 saptamani, insa intermediarii s-au oferit sa rezolve treaba in 24 de ore.

Dosar complet, in doar 24 de ore

Misiunea la care s-au angajat intermediarii parea una imposibila si totusi fiecare dintre instructori ne-a dat asigurari ca persoana a carei copie de buletin le-am lasat-o este ca si absolvent de scoala de soferi. Nici unul dintre ei nu a intrebat daca omul nostru s-a urcat vreodata la volan sau daca are idee de legislatie rutiera. Unul dintre intermediari s-a interesat insa daca avem pile si la politie, pentru a aranja mai repede data examenului sau pentru a cumpara bunavointa politistului examinator de la traseu. In caz ca ne-ar interesa, omul s-a aratat dispus si pentru un astfel de aranjament, insa pentru o suma mult mai mare. Dupa doar o zi de la intalnire, am primit trei dosare la cheie. Conform scriptelor, tanarul Gabriel Daniel, decedat in februarie 2009, a absolvit scolile de soferi SC Auto Intact SRL, SC Hera Victor 2002 SRL si SC Auto Intact Invest SRL, in intervalul februarie-aprilie 2009! Pe certificatul de absolvire gasim si parafa clinicii Medlife din Calea Grivitei, unde un medic specialist certifica faptul ca decedatul “este apt pentru conducerea autovehiculelor din categoria B”.

«Spovedania» unui patron de scoala

Cu dosarele perfect valabile facute pe numele unui decedat, am incercat sa contactam scolile cu pricina. Doua dintre ele l-au luat pe “nu” in brate, incercand sa ne convinga ca cineva le-a falsificat stampila. Patronul de la scoala Autointact, Mihai Petre, a acceptat sa se intalneasca cu noi, insa in prezenta avocatului firmei. Impreuna cu acesta, patronul ne-a povestit cat de simplu este sa faci scoala de soferi la “fara frecventa” si ne-a dat de inteles ca acesta nu este un lucru prea grav fata de cate se intampla in Romania. Pe site-ul ziarului „Gardianul“ gasiti doua inregistrari, facute cu camera ascunsa, in care patronul scolii si avocatul acestuia stau de vorba cu reporterul nostru. In prima dintre ele se explica rolul important pe care il are instructorul auto in elaborarea unui dosar la “fara frecventa”, iar in cealalta, seful scolii de soferi sustine cu nonsalanta ca altele sunt faptele care ar trebui incriminate, nu astfel de aranjamente. Credem insa ca familia tanarului decedat in tragicul accident rutier, la fel ca si in alte mii de cazuri, nu este de acord cu astfel de opinii. „Gardianul“ va continua campania de demascare a modului inconstient in care zeci de romani ajung peste noapte conducatori auto.

Niciun comentariu: