Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 31 martie 2009

Boieri in roba

Sefii Justitiei au decis, prin Ordinul 866/C/2008, sa faca tagma magistratilor cea mai favorizata clasa din societate * Predoiu, Barbulescu, Popa, Kovesi si Morar au hotarat ca magistratii, personalul asimilat si consilierii ministrilor detasati, delegati sau transferati sa poata primi pana la 800 de euro pentru chirie

Prin Ordinul comun nr. 866/C/2008, publicat in Monitorul Oficial nr. 251 din 31.03.2008, ministrul Justitiei Catalin Marian Predoiu, presedintele CSM Lidia Barbulescu, presedintele Inaltei Curti Nicolae Popa, Procurorul General al Romaniei Laura Codruta Kovesi si procurorul sef al DNA Daniel Marius Morar au decis ca toti magistratii si personalul asimilat acestora, delegati, detasati sau transferati in alte localitati decat cele de domiciliu, sa primeasca pana la 800 euro, lunar, pentru a-si plati chiria. Dar nu pentru locuinte de serviciu din administrarea
Ministerului Justitiei sau unitatilor subordonate acestuia, ci pentru locuinte inchiriate de ei direct de la particularii de pe piata libera imobiliara.

Magistratii, personalul asimilat acestora si consilierii ministrului Justitiei, care au dreptul, potrivit legii, la o locuinta de serviciu, iar autoritatile locale nu le-au atribuit una, vor primi lunar sume considerabile, pentru a suporta chiria lunara care o platesc la particulari. In cazul Bucurestiului, plafonul maxim aprobat este de 800 euro/lunar. La Cluj si Iasi plafonul maxim este de 600 euro/lunar, la Timisoara, Targu Mures si Satu Mare 500 euro/lunar, iar in alte mari orase, precum Pitesti si Sibiu, 400 euro/lunar. Cele mai modeste plafoane sunt aprobate pentru Avrig si Medias - 80 euro/lunar. Precizam ca aceste sume se acorda magistratului aflat in situatia de chirias, peste cuantumul aprobat pentru chiria aferenta unei locuinte de serviciu, a carei suma exacta nu am putut sa o aflam inca de la CSM, dar avem informatii ca este, in medie, de cateva sute de RON.

Prin aceasta metoda, se poate ajunge in unele cazuri la peste 1000 euro/lunar, ceea ce se traduce in practica in inchirierea unui apartament de lux sau chiar a unei vilute. Un simplu studiu al pietei imobiliare din orasele enumerate, releva faptul ca sumele aprobate sunt vadit exagerate, si creeaza un regim de lux pentru magistratii adusi din alte localitati, care inchiriaza case de la particulari, si care devin astfel favorizati. Mai ales fata de magistratii care lucreaza in localitatea de domiciliu, si care trebuie sa-si plateasca din propria leafa chiria, la fel ca si cetatenii apartinand altor categorii profesionale.

Conceput sub Macovei

Odinul 866/C/2008 a fost emis de semnatari in baza art. 23, din OUG nr. 27/2006, conceput sub ministeriatul Macovei. Respectivul text de lege prevede ca: "Judecatorii, procurorii, personalul asimilat acestora si magistratii-asistenti, carora nu li s-a acordat locuinta de serviciu de catre ordonatorii principali de credite
, au dreptul, in conditiile art. 22, la compensarea diferentei dintre chiria ce s-ar stabili pentru o locuinta de serviciu, potrivit legii, si chiria platita pe baza unui contract de inchiriere incheiat in conditiile legii (...) Plafonul anual in limita caruia se poate deconta chiria in conditiile alin.1 se stabileste prin ordin comun al ministrului justitiei, al presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, al presedintelui Inaltei Curti de Casatie si Justitie, al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si al procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie".

Abuz de transferari

ZIUA a intrat in posesia listei cu cei 45 de magistrati din CSM, pentru care s-au platit anul trecut peste 532.000 RON pe chirii. Alte sute de magistrati in situatii similare se regasesc la instantele si parchetele din intreaga tara.
Rezulta ca zeci de milioane de euro se cheltuie anual pentru locuintele de serviciu. Este adevarat ca pe de o parte nu exista suficiente locuinte de serviciu, pentru ca multe au fost vandute in perioada 2004 - 2005, pe "ochi frumosi", unor magistrati aflati in gratiile puterii. La fel cum este adevarat ca la CSM se face de ceva timp abuz de transferuri si detasari, fara sa se identifice mai intai resursele logistice necesare. La fel se procedeaza si la DNA, unde majoritatea procurorilor sunt adusi din provincie, in sistem de "echipa" cu aprobarea lui Daniel Marius Morar. Situatia de mai sus e tipica si pentru Parchetul General, Inalta Curte si principalele instante si parchete din tara. Sute de magistrati care au case in orasele de unde au venit, primesc de la buget sume enorme pentru a-si plati chiriile din orasele in care au fost trasferati.

Portite pentru afaceri de familie

O ciudatenie a Ordinului comun nr. 866/C/2008 este ca pentru decontarea chiriei se cere printre altele o declaratie pe proprie raspundere ca magistratul-chirias nu este ruda de gradul I sau II cu prorpietarul locuintei inchiriate.
Daca un magistrat locuieste la o ruda de gradul III sau IV (unchi, matusa, bunic, nepot, var etc), poate incasa un purcoi de bani de la stat, fara sa i se poata imputa ca a facut o afacere de familie. In mod firesc, trebuia sa se impuna ca in declaratia pe proprie raspundere sa fie vizate rudele pana la gradul IV (la fel ca in declaratie de conflicte de interese), dar si faptul ca ei locuiesc cu adevarat in locuinta inchiriata, pentru care se dau bani de la stat. Pentru ca altfel se poate locui in fapt la o ruda/prieten/cunostinta, si sa se aranjeze un contract de inchiriere fictiv. Iar banii incasati de la stat sa fie bagati in buzunar. In plus
, in Ordin nu se stabilesc criterii care sa poata preveni negocierea unei chirii lunare orientate catre plafonul maxim stabilit, chiar daca se poate dovedi ca in zona locuintei inchiriate preturile de pe piata imobiliara sunt vadit mai mici. Ordinul nr. 866/C/2008 este o mostra de act normativ facut de magistrati, pentru a-si crea avantaje disproportionate. Pana acum magistratii se plangeau ca Ministerul Justitiei nu-i consulta cand emite proiecte legislative si de aceea ies legi strambe, care le incurca judecata. Iata ca in acest caz au dovedit ca si ei procedeaza la fel atunci cand e vorba de propriile interese materiale.

Practica tipic comunista

Nici in Europa si nici in SUA, magistratii nu primesc case de la stat, ci doar facilitati pentru a-si putea cumpara o locuinta. Numai in Romania a ramas aceasta reminiscenta de tip comunist, care constituie la ora actuala un prezumtiv mijloc de control in interiorul sistemului judiciar, prin cointeresare materiala. Potrivit legii, nici un magistrat nu poate fi mutat dintr-o localitate in alta, fara acordul acestuia, tocmai ca o garantie a independentei sale. Nimeni nu-l poate obliga sa plateasca o chirie in alt oras, daca nu doreste. Insa faptul ca la noi, prin lege, s-a stabilit ca in caz de transfer dintr-o localitate in alta, magistratul primeste obligatoriu o casa, sau bani de chirie, si s-a ajuns la situatia ca sute de magistrati sa fie mutati de CSM dintr-o parte in alta, demonstreaza existenta unui sistem discriminatoriu, prin care unii procurori sau judecatori ajung sa locuiasca pe spinarea contribuabililor. Asa se explica de ce la CSM, de pe ordinea de zi a oricarei sedinte, nu lipseste lista cu delegari, detasari si transferari.

Niciun comentariu: