Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

luni, 7 septembrie 2009

Socul normalitatii

Jurnalul, ca gen literar, e in mare voga dupa Revolutie. Dupa multe decenii in care adevarul nu putea fi spus cu toata gura, literatura subiectiva reprezinta acum o supapa prin care, in fine, rabufnesc diverse adevaruri "individuale", personale ori colective. Rareori se mai respecta acea regula a editarii dupa cincizeci de ani de la data redactarii, pentru ca imaginea unor contemporani aflati printre personajele negative ale jurnalului sa fie protejata (cazul Mihail Sebastian). Dimpotriva, un exces de umoare neagra face adesea din autorul jurnalului un pamfletar, iar din toti ceilalti - niste victime "colaterale" (cazul Paul Goma). Pe acest fundal, jurnalul pe care Tia S erbanescu l-a tinut intre 1987 si 1989, publicat sub titlul Femeia din fotografie (Editura Compania, 2002), distoneaza puternic. In primul rand printr-un bun simt al autoarei, printr-o modestie reala, nu jucata: departe de a se bate cu pumnul in piept si a prezenta o lunga lista de calitati si merite, scriitoarea se analizeaza lucid, nemilos. Aproape ca scotoceste in viata si in opera ei, pentru a gasi si a infatisa niste defecte. Cititorul atent vede insa ca acestea nu prea exista. Se remarca, dimpotriva, puternicul talent literar al autoarei si finetea unor analize psihologice ori "morale"; de asemenea, o adevarata vocatie a prieteniei, care o face pe Tia Serbanescu sa scrie, despre regretata Dana Dumitriu, unele dintre cele mai impresionante pagini din jurnal. Pentru cei care o stiu pe autoare exclusiv din comentariile ei sarcastice, rele, la adresa politicienilor actuali, e surprinzator sa-i vada sensibilitatea, grav afectata de moartea unei prietene sau de cea a unei matusi dragi. Si totusi, alta este unda de soc a acestui jurnal. Nu-ti vine sa crezi cat de normal poate fi un om si un scriitor (lucrand, ca gazetar, la cotidianul "Romania libera") in acei ultimi ani de progresiva dementa totalitara. Pagina pe care se astern insemnarile are o libertate, o liniste si un firesc pe care mai nimic din realitatea ideologica inconjuratoare nu le justifica. Anormalitatea societatii structurate ceausist nu isi ia aici obolul; fibra morala si intelectuala a scriitorului rezista bine. Bref, jurnalul captiveaza prin miscarea personajelor si a ideilor; e tonifiant prin curajul autentic, imbracat in hainele stramte ale modestiei, si socheaza, realmente, prin decenta si normalitatea manifestate in ultimii ani, cei mai indecenti si mai putin normali, ai "epocii de a

Niciun comentariu: