Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

miercuri, 25 februarie 2009

Consultaţii fictive raportate de medici suceveni, sancţionate de Casa de Asigurări de Sănătate

Mai mulţi furnizori de servicii medicale din judeţ au primit sancţiuni în cursul lunii trecute după o serie de verificări întreprinse de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava şi derulate prin angajaţii Biroului Control. Potrivit informaţiilor furnizate ieri de preşedintele director general al instituţiei, doctorul Cristina Iordăchel, au fost efectuate 14 acţiuni de control la furnizorii de servicii medicale in asistenţa medicală primară, 18 la furnizorii de servicii medicale din ambulatoriul de specialitate clinică, 4 la furnizorii de servicii medicale din ambulatoriul de specialitate paraclinică, 2 la furnizorii de servicii medicale din ambulatoriul de specialitate de recuperare, 8 la furnizorii de servicii medicale de medicină dentară şi 9 la furnizorii de medicamente.
Potrivit sursei citate, din verificarea modului de completare a documentelor medicale, la un cabinet medical s-a constatat neactualizarea Registrului de boli cronice, nefiind consemnate cazurile noi de bolnavi de diabet
zaharat. De asemenea, in cazul a două cabinete medicale s-a descoperit inexistenţa unei evidenţe nominale /CNP a pacienţilor cu diabet zaharat, afecţiuni oncologice şi cu transplant de organe. Măsura luată în aceste cazuri a fost atenţionarea medicilor
de familie cu privire la obligativitatea completării corecte şi la zi a tuturor documentelor privind evidenţele obligatorii din sistemul informaţional al Ministerului Sănătăţii Publice cu datele corespunzătoare activităţii desfăşurate, respectându-se astfel prevederea contractul de furnizare de servicii medicale in asistenţa medicală primară incheiat cu CAS Suceava pentru anul 2007.
În ceea ce priveşte furnizorii de servicii medicale in asistenţa medicală de specialitate clinică, în cazul a 2 medici specialişti s-a constatat nerespectarea programului de activitate stabilit prin contractul incheiat cu CAS Suceava, aceştia fiind sancţionaţi cu diminuarea cu 10% a valorii minim garantate a punctului pe luna iunie 2007. La alţi 2 medici specialişti s-a constatat inexistenţa evidenţelor nominale pe CNP a bolnavilor în tratament
cu medicamente antidiabetice orale, medicii fiind atenţionaţi asupra obligativităţii intocmirii acestor evidenţe.
Referitor la modul de eliberare a reţetelor in cadrul a două cabinete medicale s-a constatat prescrierea nejustificată de medicamente antidiabetice orale prin suprapunerea tratamentului pentru o lună sau două luni. La un alt cabinet, angajaţii Biroului Control au descoperit că prescrierea de medicamente antidiabetice orale se realiza fără existenţa unei recomandări de la medicul specialist in diabet zaharat şi boli de nutriţie. Medicii care s-au făcut vinovaţi de aceste nereguli au fost sancţionaţi cu diminuarea cu 10% şi 15% a valorii minim garantate a punctului pentru luna iunie 2007.
De asemenea, la un cabinet medical s-a constatat raportarea eronată ca şi cazuri iniţiale prezentările ulterioare ale pacienţilor (după prima prezentare la medicul specialist) pentru acelaşi diagnostic cunoscut in vederea reevaluării stării de sănătate şi a tratamentului, măsura fiind recuperarea contravalorii serviciilor medicale raportate şi constatate nejustificate. În acelaşi timp, la trei cabinete medicale din zona Gura Humorului
s-a constatat raportarea de servicii medicale pentru pacienţi care nu se regăsesc consemnate in Registrul de consultaţii, raportarea de servicii medicale in aceeaşi dată in care pacienţii aveau recomandarea de internare in spital, măsura luată fiind recuperarea contravalorii serviciilor medicale raportate şi constatate nejustificate, in valoare de 7.838,79 lei. La aceleaşi cabinete medicale s-a constatat şi raportarea de servicii medicale cu diagnostice care nu justifică prezentarea in ambulatoriul de specialitate, fiind vorba de urgenţe medico-chirurgicale, precum avort in evoluţie, travaliu declanşat, servicii medicale raportate pentru pacienţi a căror diagnostice nu sunt susţinute de examene paraclinice şi emiterea de bilete de trimitere cu diagnostice care depăşesc competenţa specialităţii, respectiv de la cabinetul ORL către Cabinetul de obstetrică-ginecologie sau de la Cabinetul de obstetrică-ginecologie la Cabinetul ORL. În acest context, furnizorii au fost atenţionaţi cu privire la obligativitatea intocmirii de bilete de trimitere către alte specialităţi numai atunci când este cazul, ei fiind sfătuiţi să consemneze in acest bilet sau să ataşeze la acest bilet, in copie
, rezultatele investigaţiilor paraclinice efectuate in regim ambulatoriu, precum şi data la care au fost efectuate, informaţii care să completeze tabloul clinic pentru care s-a efectuat trimiterea, respectându-se astfel contractul de furnizare de servicii medicale in asistenţa medicală de specialitate clinică incheiat cu CAS Suceava pentru anul 2007.
Referindu-se la furnizorii de servicii medicale in asistenţa medicală de specialitate stomatologică, doctorul Cristina Iordăchel a precizat ieri că în cazul a două cabinete medicale individuale de medicină dentară s-a constatat nerespectarea programului de activitate, medicii fiind sancţionaţi cu dimininuarea cu 10% a contravalorii serviciilor de medicină dentară aferente lunii iunie 2007. În ceea ce priveşte farmaciştii, controlul CAS a arătat că aceştia îşi respectă obligaţiile, din verificarea prin sondaj a modului de aprovizionare cu medicamente prevăzute in lista de medicamente de care beneficiază asiguraţii pentru tratamentul diabetului şi a altor boli de nutriţie constatându-se aprovizionarea unităţilor de profil cu aceste medicamente.

Niciun comentariu: