Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

miercuri, 25 februarie 2009

Sapte persoane au lesinat ieri pe strada!

Medicii de la Serviciul
de Ambulanta Cluj au fost solicitati ieri sa intervina in sapte cazuri de lipotimie. Potrivit medicilor, clujenii care au avut de suferit din cauza caldurii excesive au virste cuprinse intre 18 si 70 de ani.

Caldura mare

Sapte clujeni au lesinat ieri pe strada, cauza fiind, potrivit medicilor de la Ambulanta, caldura excesiva. Medicii spun ca persoanele care au avut probleme din cauza caldurii nu au fost toate in virsta, printre cei care au lesinat pe strada aflindu-se si tineri.

Medicii le recomanda clujenilor sa se protejeze in zilele cu temperaturi foarte ridicate si sa nu iasa pe strada decit daca este absolut necesar. De asemenea, medicii le recomanda clujenilor sa se hidrateze.

Avind in vedere ca temperaturile vor continua sa creasca in urmatoarele zile, autoritatile judetene au decis sa ia masuri pentru protejarea populatiei. Potrivit directorului general al Autoritatii de Sanatate
Publica (ASP) Cluj, dr. Nicolae Deleanu, in Cluj-Napoca, dar si in judet, s-au infiintat puncte de prim ajutor. „In Cluj-Napoca vor fi 24 de cabinete ale medicilor de familie unde se va lucra si dimineata, si dupa-amiaza. Clujenii care au probleme se pot adresa medicilor de familie sau pot sa ceara ajutorul medicilor de la Ambulanta“, a declarat dr. Nicolae Deleanu.

Asistenta medicala
in farmacii

Directorul ASP Cluj spune ca s-a luat legatura cu Colegiul Farmacistilor si in toate punctele farmaceutice din judet se va acorda primul ajutor in caz de urgenta. „Orice farmacist are cunostinte medicale minime si le poate acorda ajutor celor care au nevoie. In plus
, in farmacii vor da o mina de ajutor si membrii Crucii Rosii“, a precizat dr. Nicolae Deleanu. Asistenta medicala se va acorda in farmaciile PharmaNet din Piata Unirii, nr. 37 si strada Horea nr. 83-87, Remedium Farm, de pe strada Iuliu Maniu, nr. 41 si de pe Bulevardul 21 Decembrie, nr. 130, Cynara, de pe Calea Floresti, nr. 75, Danafarm, de pe strada Luceafarului, nr. 1, Mercur, de pe Aleea Detunata, nr. 1 si Panaceea, de pe strada Donath, nr. 15. Mai mult, in aceasta perioada, personalul Serviciului de Ambulanta a fost suplimentat cu cinci medici rezidenti de medicina de urgenta.

Niciun comentariu: