Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

Razboi moldo-transnistrean pentru un "racket"din Bender

n octombrie 2008, reporterii ZIUA solicitau Directiei Institutiilor Penitenciare din Republica Moldova (DIP), facilitarea unui interviu cu Pavel Galinski, un basarabean in varsta de aproape 50 de ani, aflat intemnitat la Cricova, dupa un proces cu avocati din oficiu si probe incerte. Din informatiile ZIUA, Galinski fusese inchis in septembrie 2000, dupa ce fusese pus sub acuzare, printre altele, ca ar fi fost implicat in executia de tip "racket" a unor "grei" din Transnistria: un ofiter al fortelor de securitate, un comandant din politia judiciara de la Tiraspol si doi lideri interlopi transnistreni, impuscati in strada.
La vremea aceea, Departa­mentul Institutiilor Penitenciare de la Chisinau prezentase reporterilor ZIUA o declaratie de refuz semnata de Galinski, dar este lesne de inteles ca astfel de declaratii pot fi smulse simplu
, prin diverse "metode" si "presiuni"ale politiei. Imediat dupa demersurile ZIUA, detinutul Galinski a fost mutat in graba, de la penitenciarul 15 Cricova la unul dintre Penitenciarele de la Bender, o zona volatila de pe demarcatia cu republica-fantoma Transnistria, al carei control il doreste si regimul despotic Smirnov, care conduce auto-proclamata republica. Surse locale din Bender au declarat pentru ZIUA ca in ultimele 24 de ore, activitatea din zona a gardistilor transnistreni s-a intensificat si ca mai multe uni­tati de militieni, completate cu ofiteri din fortele de securitate transnistrene MGB au inceput blocarea zonei, intentionandu-se preluarea prin forta a Peniten­ciarelor 8 si 12 din Bender, controlate de Ministerul Justitiei de la Chisinau. "Daca transnistrenii doresc ocuparea penitenciarelor, e clar ca doresc si capturarea unor detinuti, cetateni ai Republicii Moldova, pentru razbunare", a declarat pentru ZIUA o sursa locala, sub conditia anonima­tului. Altfel spus, intr-o asemenea even­­­tualitate, securitatea lui Pa­vel Galinski si a altor basarabeni considerati "inamici"la Tiraspol, devine doar o figura de stil
. Baroul "Avocatii publici"de la Chisinau, prin presedintele Igor Ciobanu, ne-a confirmat ca dosa­rul lui Galinschi face obiectul unei plangeri la CEDO si ca acest caz urmeaza a fi reexaminat de Justitia de la Chisinau.
Scenarii
de preluare
Situate in plina zona de joncti­une militara intre Basarabia si Transnistria, spatiile concen­tra­tionare de la Bender (8 si 12) sunt lipsite frecvent, pe peri­oade lungi, de curent electric si apa, iar vizitele reprezentantilor societatii civile sunt restrictionate brutal, atat de gardistii transnistreni cat si de autoritatile regimului de la Chisinau. Organizatia non-guvernamentala Comitetul Helsinki a denuntat in mai multe randuri conditiile inumane in care traiesc detinutii de acolo, acuzand deopotriva regimurile de la Tiras­pol si Chisinau, de agravarea situ­atiei. Informatii recente acrediteaza ideea ca fortele trans­nistrene pregatesc preluarea prin forta a penitenciarelor dupa blocarea lor totala, in zona fiind observate o mobilizare neobisnuita a unor unitati de militieni, cazaci si ofiteri din serviciile
speciale "MGB"ale transnistrenilor. Un martor a declarat pentru ZIUA ca agitatia gardistilor transnistreni nu este intamplatoare: "Transnis­trenii blocheaza peste tot fiindca au curaj: gardienii moldoveni, in marea lor majoritate, sunt plecati de 2 zile la cantona­mentele lor si a mai ramas la inchisori doar un numarul minim de angajati
. Separatistii stiau acest lucru, cineva ii informase!", ne-a declarat o sursa locala. Altfel spus, nepasarea criminala a regimului comunist de la Chisi­nau lasa in voia soartei cateva sute de detinuti si gardieni din Bender, la discretia oricarei invazii a fortelor transnistrene. Dealtfel, ipoteza unui scenariu pre-stabilit, planuit la Tiraspol, dar si o complicitate "prin impru­denta"a Chisinaului, nu lipsesc din speculatiile vehiculate la Bender.

Niciun comentariu: