Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 14 iulie 2009

America, în pragul unei "calamităţi economice". Planul lui Bush, respins de Congres

America in pragul unei calamitati economice Planul lui Bush respins de Congres

Congresul american a respins planul administraţiei Bush de a aloca 700 de miliarde de dolari
băncilor americane aflate în dificultate. Planul pentru preluarea activelor neperformante de către guvernul american a fost respins astazi de catre Camera Reprezentantilor (camera inferioara) din cadrul Congresului american cu 228 voturi "impotriva" si 205 voturi "pentru".

Respingerea planului a dus la căderea burselor americane, indicele Dow Jones pierzând la scurt tip peste 700 de puncte, cea mai mare pierdere înregistrata vreodată într-o singură zi.

Steny Hoyer, liderul majorităţii din Camera Reprezentanţilor, a atenţionat membri Congresului că preţul lipsei de implicare va fi tredus printr-o "calamitate economică pe Wall Street", care se va răsfrânge asupra tuturor oraşelor din SUA, informează Reuters.

Preşedintele Bush a fost extrem de dezamăgit de rezultatul votului, după cum arată purtătorul său de cuvânt, citat de CNN. Tony Frato a mai declarat că Bush se va întâlni cu consilierii săi şi cu lideri ai congresului pentru a discuta pe marginea acestui vot.

Înainte de votare, Bush a declarat că acest plan este "de o importanţă covârşitoare pentru toţi americanii", urmând să atace tocmai "miezul crizei financiare" şi să "reinstaureze forţa şi stabilitatea în sistemul financiar american".

Conform planului de salvare conceput de administraţia lui George Bush, ar fi fost nevoie de cel puţin 700 de miliarde de dolari pentru a relansa economia
şi a cumpăra creditele neperformante ale băncilor. După mai multe runde de negocieri, administraţia prezidenţială şi liderii politici din Congres păreau că au ajuns la un acord.

Planul a fost întâmpinat de americani cu proteste. Mulţi locuitori ai Statelor Unite consideră că această lege este o pierdere de bani. Drept răspuns, preşedintele a spus că a adus planului mai multe modificări care îi vor proteja pe plătitorii de taxe.

Niciun comentariu: