Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 23 iulie 2009

Dosarul macelarului din Brasov. Madalina Motruna, torturata ore in sir pentru a spune unde sunt banii

Gardianul” va prezinta, in exclusivitate, rechizitoriul dublei crime de la Brasov, avându-l ca autor pe George Ionut Nicolae, una dintre victime fiind fiica adjunctului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov. Asasinul a dat dovada de o cruzime si un sânge rece iesite din comun. Tinta sa erau banii si nu a precupetit in a-i reteza uneia dintre victimele sale degetul inelar pentru a spune unde sunt banii. Totodata, in exclusivitate, ziarul nostru va prezinta imagini surprinse de criminalistii Serviciului Omoruri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale a IGPR in imobilul din Bacau, acolo unde asasinul a ascuns cadavrele celor doua victime ale sale

George Ionut Nicolae, in vârsta de 27 de ani, a fost trimis in judecata de catre procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe lânga Inalta Curte de Casatie si Justitie, fiind acuzat de schingiuirea, jefuirea si uciderea a doua tinere. Prima sa victima, pe nume Vasilica Mihaela Mihai, este din Zarnesti. Aceasta si-a cunoscut calaul in conjunctura in care incercase in nenumarate rânduri sa obtina permisul de conducere. Fata avea o suma importanta de bani (80.000 de euro), pe care o agonisise in cei patru ani cât a lucrat in strainatate. Cea de-a doua victima se numeste Madalina Ortansa Motruna si avea, la data la care a fost omorâta, doar 17 ani. Tatal ei, Gabriel Motruna, ocupa functia de adjunct al directorului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, iar mobilul crimei il reprezenta suma de 40.000 de euro pe care familia tinerei ii obtinuse in urma vânzarii unui teren. Povestea, din punctul de vedere al ofiterilor Serviciului Omoruri din IGPR si a procurorilor criminalisti, incepe la data de 22 iulie 2008, când, intr-o anexa a unei case
din Bacau, din strada Vasile Alexandru, la numarul 38, au fost descoperite doua “colete”, de dimensiuni mari, care miroseau puternic. In aceste colete, criminalistii au descoperit cadavrele Madalinei Ortansa Motruna si Vasilica Mihaela Mihai, impachetate in straturi succesive de polietilena, lipite cu banda adeziva, o patura si doua mochete. Intr-o alta camera au fost gasite haine atât de dama, cât si barbatesti, incaltaminte, posete, telefoane mobile
dezmembrate si incarcatoarele aferente, acte de identitate, toate pline de sânge. Proprietarul casei le-a declarat anchetatorilor ca imobilul fusese inchiriat de un barbat din Brasov, pe nume George Ionut Nicolae, incepând cu luna octombrie a anului 2007. Ulterior, un martor a dezvaluit ca, initial, coletele fusesera ingropate in gradina casei, insa, in cursul lunii noiembrie, la cererea criminalului, le-a dezgropat si le-a depozitat in anexa in care au fost descoperite.

Permisul de conducere

Potrivit anchetatorilor, prima victima, Mihaela Vasilica Mihai l-a cunoscut pe asasin in vara anului 2006, prin intermediul unui amic. Tânara lucra in Italia, dar a venit in tara pentru a-si cumpara un apartament, o masina si pentru a obtine permisul de conducere. A dat un prim test la politie pe 5 septembrie 2006, insa l-a picat. Ingrijorata, Mihaela a dat sfoara-n tara pentru a cunoaste pe cineva care o poate ajuta la invatat Codul Rutier. Prietenul acesteia, Florin, i l-a recomandat pe George Ionut Nicolae, persoana care, desi nu avea serviciu, dispunea de mari sume de bani si obisnuia sa se prezinte ca fiind fie avocat, fie director de firma, deci un individ cu foarte multe relatii. Mihaela a convenit sa-i plateasca asasinului 2.000 de euro pentru a-i intermedia obtinerea permisului auto, asta intrucât victima sustinuse, in anul 2006, trei examene in acest sens, la toate picând la proba teoretica. George Ionut Nicolae s-a oferit, in cele din urma, sa o pregateasca personal, urmând ca victima sa-i plateasca câte 400.000 lei vechi pentru fiecare ora de “meditatii”. A dat, in sfârsit, din nou examen. A picat insa si de aceasta data. Pierduse si timp, si bani. In timpul pregatirii, Mihaela a vizitat de câteva ori apartamentul inchiriat de asasin in Brasov, situat in strada 13 Decembrie, locatia in care, la data de 9 noiembrie 2006, a si fost ucisa. In aceasta perioada, intre victima si asasin se instituise o relatie de amicitie. Spre exemplu, sarbatoarea de Halloween, de la sfârsitul lunii ocombrie 2006, a fost petrecuta de criminal alaturi de damilia victimei, asasinul fiind insotit de iubita lui, Alexandra. S-au filmat, s-au fotografiat, totul ramânând imortalizat pe camera. Aceste imagini au fost descoperite de criminalisti la locul in care au fost abandonate cadavrele.

A casapit-o cu pioletul

Pe 8 noiembrie, in ziua Sfintilor Mihail si Gavril, Mihaela a dat o petrecere la locuinta parintilor ei, in Zarnesti, unde se aflau mama ei si cele doua surori. In timpul petrecerii, tânara a facut un anunt, si anume ca, a doua zi dimineata, va pleca la Brasov sa-si ridice permisul de conducere. La ora 5.00 dimineata, Mihaela s-a imbracat si a plecat, urmând sa revina in scurt timp pentru a se intoarce la munca, in Italia. Isi facuse, in acest sens, bagajele de seara. In aceeasi zi, Mihaela a mers la apartamentul inchiriat de asasin in Brasov. S-au certat, ea reprosându-i ca a pacalit-o si solicitându-i sa-i restituie suma de 2.000 de euro, la care se adauga alti 500 de euro, bani pe care i-a platit pentru obtinerea permisului. Mai mult, fata l-a amenintat pe George ca, in caz contrar, il va da in judecata. Asasinul s-a enervat, a pus mâna pe un piolet, aflat pe cuierul din hol, si a lovit-o pe Mihaela de mai multe ori in cap si torace. Victima s-a prabusit in hol, insa asasinul a continuat sa o loveasca. Potrivit declaratiilor familiei, Mihaela avea asupra ei, la acel moment, o suma cuprinsa intre 50.000 si 80.000 de euro, bani cu care intentiona sa-si cumpere un apartament si o masina din Brasov, suma pe care a strâns-o de la cele trei locuri de munca la care era angajata in Italia, unde câstiga 3.000 de euro lunar. La audieri, criminalul nu a recunoscut ca a luat acesti bani de la victima.

A tinut cadavrul trei luni in apartament

Dupa comiterea crimei, asasinul si-a lasat victima, un timp, in balta de sânge din holul apartamentului. A plecat in oras, dupa care a revenit si a inceput sa stearga urmele. A spalat si sters cu cârpe si ziare pioletul, pardoseala si peretii. A impachetat cadavrul intr-o mocheta grena, dupa care l-a invelit intr-o patura si cu o folie din plastic. Victima a ramas in acel apartament pâna la sfârsitul lunii ianuarie 2007, fapt confirmat de vecinii de scara, care au declarat ca in apartamentul crimei erau lasate geamurile deschise, cu toate ca afara era un ger de crapau pietrele. Pentru ca vecinii reclamasera acest fapt, asasinul a luat decizia de a muta cadavrul in alta parte. Astfel, in intervalul ianuarie-februarie, George Ionut Nicolae a revenit la apartament, a infasurat coletul intr-o mocheta de culoare rosie, l-a legat cu sfoara si l-a transportat intr-o locatie neidentificata la acest moment. In iulie 2007, Alexandra, iubita lui George, a inchiriat un spatiu comercial situat in strada Caramidariei, unde asasinul a depozitat cadavrul, fara sa stie prietena sa. Cadavrul a fost pastrat aici intr-o incapere alaturata biroului, locatie in care, câteva luni mai târziu, avea sa fie ucisa Madalina Motruna.
In toata aceasta perioada, familia Mihaelei a incercat in zadar sa ia legatura telefonic cu ea. L-au contactat, culmea, chiar pe asasin, rugându-l sa afle ce s-a intâmplat cu ea. Sângele rece cu care asasinul a actionat este demonstrat de faptul ca, in cursul lunii noiembrie, acesta s-a dus la Zarnesti, de unde a luat bagajele Mihaelei, spunându-le surorilor acesteia ca l-a rugat pe el sa faca acest lucru. In toata perioada pâna la gasirea cadavrului, criminalul a tinut legatura prin SMS cu familia victimei, scriindu-le ca din partea Mihaelei ca are nevoie de bani, respectiv sume cuprinse intre 500 si 1.000 de euro. Ulterior, personal a contactat familia, cerând bani, deoarece Mihaela ar fi avut o datorie neonorata la el in valoare de aproximativ 600 de euro. La insistentele acestuia, sora Mihaelei, Cristina, care locuieste in Italia, i-a trimis asasinului, prin Western , 100 de euro.

Mostenirea familiei Motruna

George Ionut Nicolae si-a cunoscut a doua victima, Madalina Ortansa Motruna, pe internet, in cursul anului 2007. Adolescenta postase mai multe fotografii pe “hi5”. Asasinul a contactat-o prin messenger, reusind sa se strecoare in anturajul acesteia. La scurt timp, el i-a propus sa-i asigure tinerei transportul cu autoturismul. Relatia inchegata l-a ajutat pe criminal sa intre in posesia unor informatii importante despre situatia financiara a familiei Motruna. Astfel, tânara i-a povestit asasinului ca parintii ei urmau sa primeasca o suma importanta de bani din vânzarea unui teren mostenit de la bunica. Este vorba despre 125.000 RON
, bani care au intrat in posesia familiei in cursul anului 2007, suma pe care tatal victimei o tinea la domiciliu. Asta, deoarece intentiona sa cumpere un autoturism. Madalina stia de la tatal ei ca, incepând cu data de 1 septembrie 2007, autoturismul comandat urma sa soseasca la firma de leasing, urmând ca banii sa fie platiti. Aceasta veste l-a facut pe asasin sa grabeasca lucrurile. Astfel, la 30 august 2007, Madalina urma sa participe la o petrecere organizata la o pensiune din statiunea Bran. Madalina nu a mai ajuns. Ingrijorata, mama tinerei a apelat-o telefonic. Fata i-a raspuns, spunându-i ca se afla in fata blocului si ca vine acasa, intrucât nu se mai duce la petrecere.

I-a taiat degetul

Madalina nu a ajuns insa acasa, iar aceasta a fost ultima convorbire pe care parintii au purtat-o cu ea. Madalina s-a intâlnit cu asasinul in aceeasi seara, in jurul orei 21:00, plecând impreuna la imobilul de birouri din strada Caramidariei, unde George ascunsese cadavrul primei sale victime. Odata intrati in spatiul inchiriat de el, asasinul a inceput sa o loveasca pe Madalina cu un cutit si un topor pentru a o determina pe aceasta sa spuna unde anume tin parintii sai banii. Potrivit rechizitoriului, “leziunile au fost create pe o durata mare de timp – zeci de minute, posibil ore. Aceste leziuni constau in multiple plagi create in zona capului si a toracelui victimei, inclusiv in retezarea degetului inelar de la mâna stânga”. In timp ce Madalina agoniza, criminalul a sustras din geanta acesteia cheile de la apartament, precum si cele doua telefoane mobile ale ei. Ceea ce urmeaza este de o cruzime iesita din comun. Criminalul a obtinut informatia si stia exact unde familia Motruna tinea banii. S-a urcat in autoutilitara inchiriata si s-a deplasat in apropierea locuintei unde, incepând cu ora 1:00, a trimis de pe telefonul Madalinei mai multe SMS-uri parintilor acesteia. Intr-unul dintre mesaje, dându-se drept Madalina, le cerea acestora sa vina in gara din Predeal, pentru a o aduce acasa. Stratagema a reusit, parintii Madalinei parasind locuinta in jurul orei 4:00. Criminalul a urcat in apartament, a descuiat usa, si a sustras din interior
suma de 103.600 RON, dupa care a incuiat usa la loc si s-a intors la imobilul din strada Caramidariei. In drum, a oprit la o benzinarie din cartierul Bartolomeu, de unde a cumparat un cutit de vânatoare zimtat, in teaca din piele. Era ora 6:20. Inarmat cu acest cutit, asasinul s-a intors in locatia in care Madalina agoniza, unde i-a aplicat acesteia lovitura de gratie – i-a sectionat gâtul, cu sectionarea laringelui, leziune in urma careia victima a murit pe loc. Dupa care criminalul a luat cadavrul, l-a infasurat in straturi succesive de folie de polietilena. Dupa care a parasit locatia pentru a gasi un alt loc unde sa ascunda nu unul, ci doua cadavre.

Trimis in judecata

Ieri, Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica l-a trimis pe asasin in judecata. Criminalul a dat dovada de perfidie; a pus la punct un plan diabolic prin care nu numai ca si-a ucis victimele pentru a le deposeda de bani, dar, ulterior comiterii asasinatelor, a tinut permanent legatura cu familiile acestora, carora le cerea bani. Si a si obtinut, dat fiind ca familiile erau contactate prin SMS de pe telefoanele victimelor. George Ionut Nicolae este cercetat pentru doua infractiuni de omor deosebit de grav, doua infractiuni de tâlharie, una de inselaciune, toate in forma continuata. In prezent, asasinul se afla in arestul Politiei Capitalei, urmând ca, la 18 februarie 2009, sa fie prezentat instantei Tribunalului Brasov pentru Minori si Familie.

Proprietarii casei din Bacau au sapat santul in locul asasinului

La data de 15 septembrie 2007, individul a inchiriat o locuinta in comuna Cristian, judetul Bacau, insa a renuntat la aceasta locatie. In data de 5 octombrie, asasinul a inchiriat o locuinta in Bacau pentru suma de 500 euro pe luna. Dupa incheierea contractului, criminalul i-a cerut proprietarului sa largeasca portile de la intrare si sa sape un sant, intrucât va dori sa schimbe gardul. Dupa trei zile, acesta a adus la Bacau cele doua cadavre, folosindu-se de o autoutilitara alba, timp in care proprietarul casei se apucase sa sape santul cerut. Când a ajuns, lucrarea era gata. A descarcat toate bagajele din autoutilitara, bagaje printre care se aflau bunurile sustrase de la prima victima, iar coletele in care se aflau cadavrele victimelor au fost aruncate in santul proaspat sapat, peste care s-a tras un placaj, fara sa fie acoperite cu pamânt. Câteva zile mai târziu, proprietarul casei a gasit coletele, insa nu a dat importanta cuvenita. A crezut ca erau colete pe care le uitase chiriasul, motiv pentru care le-a ridicat din sant si le-au depozitat intr-o anexa a imobilului. Dupa care l-a sunat pe asasin spunându-i ca a gasit doua colete, moment in care acesta a reactionat violent, cerându-i proprietarului socoteala pentru care motiv a intrat in curte fara permisiunea lui, in conditiile in care ii platise deja chiria. Aceasta a fost ultima data când proprietarul a luat legatura cu George Ionut Nicolae. Pe data de 22 iulie 2007, sotia si fiica proprietarului au intrat in imobil cu intentia de a face curat, intrucât urmau sa inchirieze casa altei persoane. Au fost izbite de mirosul pregnant emanat de cele doua colete. Le-au desfacut si au descoperit cadavrele.

Asasinul George Ionut Nicolae a pus la cale un plan diabolic pentru a face rost de bani. Doua femei cu care acesta a intrat in contact au sfarsit tragic, schingiuite, mutilate si ucise cu bestialitate

Mocheta pe care s-a prabusit prima victima, lovita in mai multe randuri cu un piolet atat in cap cat si in torace. Mocheta a fost folosita pentru "ambalarea" cadavrului Mihaelei Vasilica Mihai


Anchetatorii au apelat la familia victimei pentru a recunoaste bijuteriile Mihaelei, in vederea
identificarii victimei. Asta, avand in vedere ca trecuse un an si jumatate de la crima

Atat cadavrul Mihaelei, cat si al Madalinei Motruna au fost invelite de criminal in saci de
polietilena si strans legate cu banda adeziva, inainte de a fi invelite in mocheta sau patura

Madalina Motruna a fost ucisa dupa ore de tortura in aceeasi locatie in care asasinul ascunsese
cadavrul primei sale victime.

Coletele in care se aflau cadavrele celor doua victime au fost mutate de Nicolae din Brasov
la Bacau, unde au fost gasite de anchetatori

Initial, "pachetele" au fost aruncate intr-un sant pe care proprietarul casei inchiriate de
criminal il sapase la cererea acestuia

La perchezitie, anchetatorii au gasit mai multe haine si lenjerie de pat pline de sange

Asasinul a abandonat in apropierea cadavrelor pantalonii pe care ii purtase cand si-a ucis
ultima victima

Criminalul a torturat-o pe Madalina timp de mai multe ore. Dorea sa afle unde ascunde
familia fetei cele 125.000 RON primiti mostenire. Ca sa devina credibil in amenintarile sale,
bestia i-a retezat victimei degetil inelar de la mana stanga

Degetul a fost impachetat cu grija si ascuns langa cadavrul Madalinei, fiind gasit de anchetatori
la mijlocul anului 2008

Politistii au gasit la fata locului telefoanele mobile si bunurile personale pe care criminalul
le-a sustras de la victimele sale

Imagine de ansamblu a santului sapat de proprietarii casei din Bacau. Acestia au gasit coletele
acoperite cu un placaj, au crezut ca sunt lucruri uitate de chiriasi si le-au depozitat intr-o
magazie



Actualitate
EXCLUSIVITATE: Dosarul macelarului din Brasov. Madalina Motruna, torturata ore in sir pentru a spune unde sunt banii | Imagini Socante | VEZI FILMUL
13-01-2009
galerie foto Galerie Foto stiri din aceeasi categorie Stiri din aceeasi Categorie

* Peste 40 de persoane au murit de frig in ultimele doua saptamani in toata Romania
* Un barbat bolnav psihic din Bârlad a fost violat de doua ori
* Trafic dificil pe DN 1 în urma unui accident soldat cu trei morti

“Gardianul” va prezinta, in exclusivitate, rechizitoriul dublei crime de la Brasov, avându-l ca autor pe George Ionut Nicolae, una dintre victime fiind fiica adjunctului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov. Asasinul a dat dovada de o cruzime si un sânge rece iesite din comun. Tinta sa erau banii si nu a precupetit in a-i reteza uneia dintre victimele sale degetul inelar pentru a spune unde sunt banii. Totodata, in exclusivitate, ziarul nostru va prezinta imagini surprinse de criminalistii Serviciului Omoruri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale a IGPR in imobilul din Bacau, acolo unde asasinul a ascuns cadavrele celor doua victime ale sale

George Ionut Nicolae, in vârsta de 27 de ani, a fost trimis in judecata de catre procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe lânga Inalta Curte de Casatie si Justitie, fiind acuzat de schingiuirea, jefuirea si uciderea a doua tinere. Prima sa victima, pe nume Vasilica Mihaela Mihai, este din Zarnesti. Aceasta si-a cunoscut calaul in conjunctura in care incercase in nenumarate rânduri sa obtina permisul de conducere. Fata avea o suma importanta de bani (80.000 de euro), pe care o agonisise in cei patru ani cât a lucrat in strainatate. Cea de-a doua victima se numeste Madalina Ortansa Motruna si avea, la data la care a fost omorâta, doar 17 ani. Tatal ei, Gabriel Motruna, ocupa functia de adjunct al directorului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, iar mobilul crimei il reprezenta suma de 40.000 de euro pe care familia tinerei ii obtinuse in urma vânzarii unui teren. Povestea, din punctul de vedere al ofiterilor Serviciului Omoruri din IGPR si a procurorilor criminalisti, incepe la data de 22 iulie 2008, când, intr-o anexa a unei case din Bacau, din strada Vasile Alexandru, la numarul 38, au fost descoperite doua “colete”, de dimensiuni mari, care miroseau puternic. In aceste colete, criminalistii au descoperit cadavrele Madalinei Ortansa Motruna si Vasilica Mihaela Mihai, impachetate in straturi succesive de polietilena, lipite cu banda adeziva, o patura si doua mochete. Intr-o alta camera au fost gasite haine atât de dama, cât si barbatesti, incaltaminte, posete, telefoane mobile dezmembrate si incarcatoarele aferente, acte de identitate, toate pline de sânge. Proprietarul casei le-a declarat anchetatorilor ca imobilul fusese inchiriat de un barbat din Brasov, pe nume George Ionut Nicolae, incepând cu luna octombrie a anului 2007. Ulterior, un martor a dezvaluit ca, initial, coletele fusesera ingropate in gradina casei, insa, in cursul lunii noiembrie, la cererea criminalului, le-a dezgropat si le-a depozitat in anexa in care au fost descoperite.

Permisul de conducere

Potrivit anchetatorilor, prima victima, Mihaela Vasilica Mihai l-a cunoscut pe asasin in vara anului 2006, prin intermediul unui amic. Tânara lucra in Italia, dar a venit in tara pentru a-si cumpara un apartament, o masina si pentru a obtine permisul de conducere. A dat un prim test la politie pe 5 septembrie 2006, insa l-a picat. Ingrijorata, Mihaela a dat sfoara-n tara pentru a cunoaste pe cineva care o poate ajuta la invatat Codul Rutier. Prietenul acesteia, Florin, i l-a recomandat pe George Ionut Nicolae, persoana care, desi nu avea serviciu, dispunea de mari sume de bani si obisnuia sa se prezinte ca fiind fie avocat, fie director de firma, deci un individ cu foarte multe relatii. Mihaela a convenit sa-i plateasca asasinului 2.000 de euro pentru a-i intermedia obtinerea permisului auto, asta intrucât victima sustinuse, in anul 2006, trei examene in acest sens, la toate picând la proba teoretica. George Ionut Nicolae s-a oferit, in cele din urma, sa o pregateasca personal, urmând ca victima sa-i plateasca câte 400.000 lei vechi pentru fiecare ora de “meditatii”. A dat, in sfârsit, din nou examen. A picat insa si de aceasta data. Pierduse si timp, si bani. In timpul pregatirii, Mihaela a vizitat de câteva ori apartamentul inchiriat de asasin in Brasov, situat in strada 13 Decembrie, locatia in care, la data de 9 noiembrie 2006, a si fost ucisa. In aceasta perioada, intre victima si asasin se instituise o relatie de amicitie. Spre exemplu, sarbatoarea de Halloween, de la sfârsitul lunii ocombrie 2006, a fost petrecuta de criminal alaturi de damilia victimei, asasinul fiind insotit de iubita lui, Alexandra. S-au filmat, s-au fotografiat, totul ramânând imortalizat pe camera. Aceste imagini au fost descoperite de criminalisti la locul in care au fost abandonate cadavrele.

A casapit-o cu pioletul

Pe 8 noiembrie, in ziua Sfintilor Mihail si Gavril, Mihaela a dat o petrecere la locuinta parintilor ei, in Zarnesti, unde se aflau mama ei si cele doua surori. In timpul petrecerii, tânara a facut un anunt, si anume ca, a doua zi dimineata, va pleca la Brasov sa-si ridice permisul de conducere. La ora 5.00 dimineata, Mihaela s-a imbracat si a plecat, urmând sa revina in scurt timp pentru a se intoarce la munca, in Italia. Isi facuse, in acest sens, bagajele de seara. In aceeasi zi, Mihaela a mers la apartamentul inchiriat de asasin in Brasov. S-au certat, ea reprosându-i ca a pacalit-o si solicitându-i sa-i restituie suma de 2.000 de euro, la care se adauga alti 500 de euro, bani pe care i-a platit pentru obtinerea permisului. Mai mult, fata l-a amenintat pe George ca, in caz contrar, il va da in judecata. Asasinul s-a enervat, a pus mâna pe un piolet, aflat pe cuierul din hol, si a lovit-o pe Mihaela de mai multe ori in cap si torace. Victima s-a prabusit in hol, insa asasinul a continuat sa o loveasca. Potrivit declaratiilor familiei, Mihaela avea asupra ei, la acel moment, o suma cuprinsa intre 50.000 si 80.000 de euro, bani cu care intentiona sa-si cumpere un apartament si o masina din Brasov, suma pe care a strâns-o de la cele trei locuri de munca la care era angajata in Italia, unde câstiga 3.000 de euro lunar. La audieri, criminalul nu a recunoscut ca a luat acesti bani de la victima.

A tinut cadavrul trei luni in apartament

Dupa comiterea crimei, asasinul si-a lasat victima, un timp, in balta de sânge din holul apartamentului. A plecat in oras, dupa care a revenit si a inceput sa stearga urmele. A spalat si sters cu cârpe si ziare pioletul, pardoseala si peretii. A impachetat cadavrul intr-o mocheta grena, dupa care l-a invelit intr-o patura si cu o folie din plastic. Victima a ramas in acel apartament pâna la sfârsitul lunii ianuarie 2007, fapt confirmat de vecinii de scara, care au declarat ca in apartamentul crimei erau lasate geamurile deschise, cu toate ca afara era un ger de crapau pietrele. Pentru ca vecinii reclamasera acest fapt, asasinul a luat decizia de a muta cadavrul in alta parte. Astfel, in intervalul ianuarie-februarie, George Ionut Nicolae a revenit la apartament, a infasurat coletul intr-o mocheta de culoare rosie, l-a legat cu sfoara si l-a transportat intr-o locatie neidentificata la acest moment. In iulie 2007, Alexandra, iubita lui George, a inchiriat un spatiu comercial situat in strada Caramidariei, unde asasinul a depozitat cadavrul, fara sa stie prietena sa. Cadavrul a fost pastrat aici intr-o incapere alaturata biroului, locatie in care, câteva luni mai târziu, avea sa fie ucisa Madalina Motruna.
In toata aceasta perioada, familia Mihaelei a incercat in zadar sa ia legatura telefonic cu ea. L-au contactat, culmea, chiar pe asasin, rugându-l sa afle ce s-a intâmplat cu ea. Sângele rece cu care asasinul a actionat este demonstrat de faptul ca, in cursul lunii noiembrie, acesta s-a dus la Zarnesti, de unde a luat bagajele Mihaelei, spunându-le surorilor acesteia ca l-a rugat pe el sa faca acest lucru. In toata perioada pâna la gasirea cadavrului, criminalul a tinut legatura prin SMS cu familia victimei, scriindu-le ca din partea Mihaelei ca are nevoie de bani, respectiv sume cuprinse intre 500 si 1.000 de euro. Ulterior, personal a contactat familia, cerând bani, deoarece Mihaela ar fi avut o datorie neonorata la el in valoare de aproximativ 600 de euro. La insistentele acestuia, sora Mihaelei, Cristina, care locuieste in Italia, i-a trimis asasinului, prin Western , 100 de euro.

Mostenirea familiei Motruna

George Ionut Nicolae si-a cunoscut a doua victima, Madalina Ortansa Motruna, pe internet, in cursul anului 2007. Adolescenta postase mai multe fotografii pe “hi5”. Asasinul a contactat-o prin messenger, reusind sa se strecoare in anturajul acesteia. La scurt timp, el i-a propus sa-i asigure tinerei transportul cu autoturismul. Relatia inchegata l-a ajutat pe criminal sa intre in posesia unor informatii importante despre situatia financiara a familiei Motruna. Astfel, tânara i-a povestit asasinului ca parintii ei urmau sa primeasca o suma importanta de bani din vânzarea unui teren mostenit de la bunica. Este vorba despre 125.000 RON, bani care au intrat in posesia familiei in cursul anului 2007, suma pe care tatal victimei o tinea la domiciliu. Asta, deoarece intentiona sa cumpere un autoturism. Madalina stia de la tatal ei ca, incepând cu data de 1 septembrie 2007, autoturismul comandat urma sa soseasca la firma de leasing, urmând ca banii sa fie platiti. Aceasta veste l-a facut pe asasin sa grabeasca lucrurile. Astfel, la 30 august 2007, Madalina urma sa participe la o petrecere organizata la o pensiune din statiunea Bran. Madalina nu a mai ajuns. Ingrijorata, mama tinerei a apelat-o telefonic. Fata i-a raspuns, spunându-i ca se afla in fata blocului si ca vine acasa, intrucât nu se mai duce la petrecere.

I-a taiat degetul

Madalina nu a ajuns insa acasa, iar aceasta a fost ultima convorbire pe care parintii au purtat-o cu ea. Madalina s-a intâlnit cu asasinul in aceeasi seara, in jurul orei 21:00, plecând impreuna la imobilul de birouri din strada Caramidariei, unde George ascunsese cadavrul primei sale victime. Odata intrati in spatiul inchiriat de el, asasinul a inceput sa o loveasca pe Madalina cu un cutit si un topor pentru a o determina pe aceasta sa spuna unde anume tin parintii sai banii. Potrivit rechizitoriului, “leziunile au fost create pe o durata mare de timp – zeci de minute, posibil ore. Aceste leziuni constau in multiple plagi create in zona capului si a toracelui victimei, inclusiv in retezarea degetului inelar de la mâna stânga”. In timp ce Madalina agoniza, criminalul a sustras din geanta acesteia cheile de la apartament, precum si cele doua telefoane mobile ale ei. Ceea ce urmeaza este de o cruzime iesita din comun. Criminalul a obtinut informatia si stia exact unde familia Motruna tinea banii. S-a urcat in autoutilitara inchiriata si s-a deplasat in apropierea locuintei unde, incepând cu ora 1:00, a trimis de pe telefonul Madalinei mai multe SMS-uri parintilor acesteia. Intr-unul dintre mesaje, dându-se drept Madalina, le cerea acestora sa vina in gara din Predeal, pentru a o aduce acasa. Stratagema a reusit, parintii Madalinei parasind locuinta in jurul orei 4:00. Criminalul a urcat in apartament, a descuiat usa, si a sustras din interior suma de 103.600 RON, dupa care a incuiat usa la loc si s-a intors la imobilul din strada Caramidariei. In drum, a oprit la o benzinarie din cartierul Bartolomeu, de unde a cumparat un cutit de vânatoare zimtat, in teaca din piele. Era ora 6:20. Inarmat cu acest cutit, asasinul s-a intors in locatia in care Madalina agoniza, unde i-a aplicat acesteia lovitura de gratie – i-a sectionat gâtul, cu sectionarea laringelui, leziune in urma careia victima a murit pe loc. Dupa care criminalul a luat cadavrul, l-a infasurat in straturi succesive de folie de polietilena. Dupa care a parasit locatia pentru a gasi un alt loc unde sa ascunda nu unul, ci doua cadavre.

VEZI FILMUL RECONSTITUIRII


Trimis in judecata

Ieri, Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica l-a trimis pe asasin in judecata. Criminalul a dat dovada de perfidie; a pus la punct un plan diabolic prin care nu numai ca si-a ucis victimele pentru a le deposeda de bani, dar, ulterior comiterii asasinatelor, a tinut permanent legatura cu familiile acestora, carora le cerea bani. Si a si obtinut, dat fiind ca familiile erau contactate prin SMS de pe telefoanele victimelor. George Ionut Nicolae este cercetat pentru doua infractiuni de omor deosebit de grav, doua infractiuni de tâlharie, una de inselaciune, toate in forma continuata. In prezent, asasinul se afla in arestul Politiei Capitalei, urmând ca, la 18 februarie 2009, sa fie prezentat instantei Tribunalului Brasov pentru Minori si Familie.

Proprietarii casei din Bacau au sapat santul in locul asasinului

La data de 15 septembrie 2007, individul a inchiriat o locuinta in comuna Cristian, judetul Bacau, insa a renuntat la aceasta locatie. In data de 5 octombrie, asasinul a inchiriat o locuinta in Bacau pentru suma de 500 euro pe luna. Dupa incheierea contractului, criminalul i-a cerut proprietarului sa largeasca portile de la intrare si sa sape un sant, intrucât va dori sa schimbe gardul. Dupa trei zile, acesta a adus la Bacau cele doua cadavre, folosindu-se de o autoutilitara alba, timp in care proprietarul casei se apucase sa sape santul cerut. Când a ajuns, lucrarea era gata. A descarcat toate bagajele din autoutilitara, bagaje printre care se aflau bunurile sustrase de la prima victima, iar coletele in care se aflau cadavrele victimelor au fost aruncate in santul proaspat sapat, peste care s-a tras un placaj, fara sa fie acoperite cu pamânt. Câteva zile mai târziu, proprietarul casei a gasit coletele, insa nu a dat importanta cuvenita. A crezut ca erau colete pe care le uitase chiriasul, motiv pentru care le-a ridicat din sant si le-au depozitat intr-o anexa a imobilului. Dupa care l-a sunat pe asasin spunându-i ca a gasit doua colete, moment in care acesta a reactionat violent, cerându-i proprietarului socoteala pentru care motiv a intrat in curte fara permisiunea lui, in conditiile in care ii platise deja chiria. Aceasta a fost ultima data când proprietarul a luat legatura cu George Ionut Nicolae. Pe data de 22 iulie 2007, sotia si fiica proprietarului au intrat in imobil cu intentia de a face curat, intrucât urmau sa inchirieze casa altei persoane. Au fost izbite de mirosul pregnant emanat de cele doua colete. Le-au desfacut si au descoperit cadavrele.

VEZI AICI RECHIZITORIUL

Niciun comentariu: