Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 23 iulie 2009

Executie in stil PSD

pte grele: aripa Iliescu-Nastase-Hrebenciuc a decapitat generalul factiunii Mitrea - Grupul de la Cluj * BPN i-a retras sprijinul politic lui Gabriel Oprea si l-a dat afara din partid * Motivul, marunt in comparatie cu masura luata, a fost numirea secretarilor de stat de la Interne fara acordul partidului

Conducerea PSD a decis ieri sa-i retraga sprijinul politic "tradatorului" de la Ministerul de Interne, Gabriel Oprea (foto), caruia i s-a reprosat ca a incalcat disciplina de partid si s-a predat lui Traian Basescu. Capetele de acuzare intocmite de fruntasii social-democrati au dus si la excluderea generalului Oprea din partid. Ministrii PSD si-au pus la dispozitia partidului demisia in alb, fiind de acord ca la orice problema aparuta in cadrul Coalitiei de guvernare sa se retraga din activitatea Executivului. Surse din partid ne-au declarat ca daca premierul Boc nu va accepta inlocuirea lui Gabriel Oprea din fruntea ministerului, PSD trece in opozitie.
Decapitarea ministrului de Interne Gabriel Oprea a fost decisa intr-o intalnire restransa a conducerii PSD avuta duminica seara, care a avut rolul de a pregati terenul
pentru sedinta Biroului Permanent National. Pesedistii de frunte nu i-au iertat ministrului de Interne faptul ca a numit secretarii de stat de la Interne si pe Virgil Ardelean in fruntea serviciului secret al Ministerului fara sa se consulte cu partidul. "Oprea a tradat. Nu trebuie sa ne predam lui Basescu si sa lasam problema nerezolvata.

Daca ne calca pe cap acum, ne va calca de fiecare data", a fost concluzia la care au ajuns liderii social-democrati. De asemenea, pentru a da un semnal de unitate, echipa guvernamentala a partidului a fost de acord sa se retraga din functiile detinute daca problema escaladeaza. In consecinta, la prima ora majoritatea pesedistilor stia ca lucrurile au fost transate si ca Oprea va fi inlaturat din fruntea Ministerului de Interne. "Va fi trimis la pensie", au fost cuvintele profetice cu care Vanghelie a intrat in sedinta, iar Hrebenciuc a anuntat simplu ca va fi schimbat. Sustinatorii ministrului, repre­zentantii Grupului de la Cluj, primarul Sectorului 2 Neculai Ontanu si oamenii din tabara lui Miron Mitrea nu au mai venit la sediul din Kiseleff pentru a pune presiune pe conducere asa cum promiteau cu o zi inainte. Doar Marian Oprisan s-a trezit de la prima ora pentru a veni la sediul central, dar pentru ca nu face parte din Biroul
Permanent a fost lasat sa asculte discutiile din spatele usilor inchise. "Pe echipa numita la conducerea MAI nu pot fi suparati decat, pe de o parte, unii colegi care si-au dorit acest minister sau, pe de alta parte, grupurile generatoare de crima organizata in Romania", a afirmat presedintele Consiliului Judetean Vrancea.

Dupa ce a ascultat pledoaria lui Gabriel Oprea, Mircea Geoana a propus in prima faza in cadrul Biroului sa se discute retragerea sprijinului politic pentru acesta din calitatea
de ministru de Interne. Singurii care au spus ca nu este bine sa se ia o masura radicala au fost Marian Sarbu, Victor Ponta si Constantin Nicolescu, presedintele CJ Arges. Cu toate acestea cu 12 voturi "pentru" scaunul
de ministru a zburat de sub sezutul lui Oprea. Numit in fruntea ministerului pe 22 decembrie, ministrul a rezistat in fruntea Internelor doar 22 de zile, fiind primul cap care cade in urma neintelegerilor dintre PSD si PDL. Pentru ca tonul discutiilor a fost unul aprins s-a trecut si la faza finala: eliminarea lui Oprea din partid.
Cu 14 voturi "pentru" si doua abtineri, generalului i-au fost smulsi epoletii primiti de la PSD si a ramas doar cu stelele primite de la presedintele Traian Basescu, atunci cand a fost avansat la gradul de general cu trei stele. Ion Iliescu, Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc nu au ratat momentul pentru a aduce acuze partenerilor de guvernare de la PDL si premierului Emil Boc, pe care i-au criticat pentru atitudinea avuta in timpul acestui scandal. "A fost vorba si de un test pe care Traian Basescu s-a oferit sa il faca in relatia cu PSD. Acest vot este un vot si impotriva unui coleg al nostru, dar este si un vot de blam la adresa celui care a construit aceasta strategie, care arata ca rezervele unora dintre colegii nostri la acest parteneriat cu partidul lui Traian Basescu au fost indreptatite", a sustinut presedintele Consiliului National al PSD.

Oprea acuza interese de grup
Gabriel Oprea s-a limitat dupa luarea hotararii, sa spuna ca nu vrea "sa faca niciun comentariu privind motivatiile reale ale acestei decizii, dar atat timp cat va fi ministru al Internelor va face o politica subordonata intereselor Romaniei, fara a ceda intereselor de grup". Mircea Geoana l-a sunat pe premierul Boc pentru a anunta noua situatie si l-a propus pe vicepremierul Dan Nica pentru a asigura interimatul pana la nominalizarea de catre PSD a unui inlocuitor pentru Gabriel Oprea. "L-am informat pe Emil Boc cu privire la faptul ca domnul Oprea nu avea girul conducerii partidului pentru acele propuneri. A fost surprins", a anuntat liderul PSD, citat de Mediafax. Totodata, pesedistii pregatesc convocarea Comitetului Executiv caruia ii revine misiunea de a face propunerea pentru postul guvernamental ramas vacant. (Cristian ANDREI)

A fost vorba si de un test pe care Traian Basescu s-a oferit sa il faca in relatia cu PSD. Acest vot este un vot si impotriva unui coleg al nostru, dar este si un vot de blam la adresa celui care a construit aceasta strategie. Adrian Nastase
Dragnea "teroristul" de la Interne
Surse din conducerea PSD ne-au declarat ca favorit pentru a ocupa fotoliul de ministru de Interne este presedintele Consiliului Judetean Teleorman, Liviu Dragnea, poreclit "teroristul" in partid. O alta miscare surpriza ar fi trecerea vicepremierului Dan Nica la Interne, a ministrului Agriculturii, Ilie Sarbu pe pozitia de vicepremier si avansarea social-democratului Valeriu Steriu pe postul ramas liber la Agricultura. Marian Vanghelie a anuntat ca senatorul PSD Catalin Voicu a renuntat sa mai candideze pentru sefia Ministerului de Interne. (C.A.)

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PNL
Oprea pe urmele lui Predoiu
Liderul liberalilor a comentat ieri, la finalul Biroului Politic Central al partidului, decizia PSD de a retrage sprijinul politic ministrului de Interne, Gabriel Oprea, afirmand ca titularul portofoliului de la Interne va deveni al doilea ministru independent din Cabinetul Boc dupa ce portofoliul de la Justitie a fost preluat de fostul liberal, acum independent, Catalin Predoiu. "Nu stiu care au fost motivele pentru care au luat aceasta decizie, insa, ceea ce va pot spune, din informatiile pe care le am, este ca prevad ca domnul Oprea va deveni al doilea ministru independent in guvernul condus de domnul Boc", a afirmat Tariceanu. "Nu stiu exact mecanismele si cum functioneaza in PSD si criteriile care i-au dus la aceasta decizie. Ca sa fiu mai exact nu stiu care sunt motivele pentru care au luat aceasta decizie", a sustinut Calin Popescu Tariceanu.
Theodor Stolojan, prim-vicepresedinte PDL
Problema PSD
"Situatia numirilor de la MAI si retragerea sprijinului politic acordat ministrului Gabriel Oprea este "problema" PSD".
Valeriu Stoica, vicepresedinte PDL
Ar fi absurd
"Nu avem ce comentarii sa facem referitor la acest subiect, pentru ca este problema PSD. Cat despre presupusa vinovatie a premierului care a semnat numirile fara sa se consulte cu partenerii social-democrati, primul-ministru nu are o astfel de responsabilitate. Ar fi absurd un astfel de lucru. Problema legata de domnul Oprea nu are legatura cu Parteneriatul pentru Romania. Pur si simplu PSD va alege un alt ministru, iar PDL va respecta aceasta decizie".
Cezar Preda, vicepresedinte PDL
Batalia interna din PSD
"Probabil problema va fi solutionata la intalnirea pe care o vor avea liderii celor doua partide. Este clar ca exista batalii interne in PSD, dar acestea nu afecteaza deloc Coalitia PSD-PDL". (Cornelia POPESCU)

Niciun comentariu: