Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 23 iulie 2009

Analistii prevad presiuni sociale daca Guvernul va lua masuri dure de scadere a deficitului bugetar

Analistii economici spun ca ne putem astepta la presiuni mari atât sociale, cât si economice, in cazul in care Guvernul nu va lua masuri potrivite pentru iesirea din criza. Executivul ia in calcul in aceste zile posibile masuri pentru cresterea incasarilor bugetare, in conditiile in care in vistieria statului sufla vântul.
“Cand esti pe panta descendenta nu poti pune si tu frana. Trebuie sa relansezi economia, iar acest lucru nu se poate face decat prin investitii, adica prin cheltuieli. Cu prudenta se va gestiona situatia, astfel incat sa avem crestere economica mica, chiar daca deficitul bugetar va fi de 3% din PIB sau peste. Daca vom taia din cheltuieli, fara sa facem altele pentru infrastructura, de exemplu, ne vom baga singuri in recesiune”, ne-a declarat Liviu Voinea, director executiv al Grupului de Economie Aplicata (GEA). Nu se pot lua masuri neprincipiale, doar de dragul de a taia din cheltuieli, mai spune acesta, facand referire la solutia privind plafonarea indemnizatiilor pentru mame. O mare atentie trebuie acordata cheltuielilor pentru contractele publice si ajutoarelor de stat acordate companiilor. Totodata, guvernantii ar trebui sa grabeasca adoptarea unei legi privind salarizarea unica in sectorul bugetar, care ar corecta problemele din sector. “Vedem deja ca in mediul privat se fac disponibilizari, dar nu are de ce sa se intample acelasi lucru si in sectorul public. Se pot elimina in schimb posturile care sunt vacante
de mult timp, se poate renunta la unele agentii care nu isi justifica existenta. In plus
, trebuie redusa risipa la contractele publice”, a mai adaugat Voinea. Potrivit directorului executiv al GEA, tinta initiala a deficitului bugetar stabilita de Guvern – de 1,7% din PIB – este nerealizabila in conditiile in nu se pot face atatea economii, fara a duce tara in recesiune economica.

Proiectul de buget, discutat de Guvern
Guvernul poarta de sambata discutii informale privind proiectul de buget pentru 2009, care va fi luat in discutie in sedinta Executivului de astazi. O parte a cabinetului Boc s-a intalnit si ieri pentru a evalua situatia financiara actuala, a vedea care sunt veniturile colectate la buget în 2008 si a le estima pe cele pentru 2009. “Pana nu se vor finaliza discutiile informale, nu vom da declaratii”, ne-a spus ieri ministrul finantelor, Gheorghe Pogea. Noile discutii vin dupa ce autoritatile au decis ca proiectul de buget pe 2009 aprobat de fostul Guvern la finalul lunii octombrie sa fie retras de pe ordinea de zi a Legislativului si refacut.

Programul de guvernare
PD-L-PSD prevedea pentru 2009 un deficit al bugetului consolidat de cel mult 1,7% din PIB, o inflatie de 5% si un deficit de cont curent de 10,5% din PIB. Veniturile bugetare sunt estimate la 32,5% din PIB, iar cheltuielile, la 34,2% din PIB. Produsul Intern Brut este prognozat la 582,7 miliarde lei
, fata de 505 miliarde lei în 2008, informeaza Mediafax. Datele s-ar putea schimba, ministrul Pogea declarand la sfarsitul sapamanii trecute ca tinta de deficit bugetar - de 1,7% din PIB în 2009 - a fost calculata avand în vedere un deficit bugetar de 3,5% din PIB în 2008, iar in decembrie acesta a ajuns la 4% din PIB. Totodata, Pogea a subliniat ca va fi nevoie sa taie din cheltuielile bugetare, dar ca nu se va atinge de sectorul de investitii. Ieri, premierul Emil Boc a declarat ca Guvernul nu dispune înca de o evaluare clara privind executia bugetara pentru 2008, iar date referitoare la situatia bugetara din acest an si prognoza pentru 2009 vor fi disponibile abia în prima
parte a lunii ianuarie. “Nu avem situatia finala pe anul 2008, adica ce a însemnat executia bugetara. Probabil ca în prima parte a lunii ianuarie vom avea situatia reala a anului 2008 si prognoza pentru 2009“, a spus Boc, la Realitatea TV.

Niciun comentariu: